مشاوره حقوقی رایگان - مکالمه تلفنی

سلام بنده با یکی مشکل دارم و بهم اتهام زده که بهش پیشنهاد رابطه دادم و مصر که من تو مکالمه تلفنی اینجوری گفتم. سوالم اینه من چطور و از کجا میتونم پیگیری کنم که اون تایم مکالمه ای که میگه رو دربیارم و بی گناهیمو ثابت کنم ؟

پاسخ ها :

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

سلام چنین امکانی وجود ندارد همچنین مکالمات اگر در گوشی ضبط نشود در جایی جمع اوری نمی شود