مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه خانواده

سلام‌ و خدا قوت.
دختری رو برای ازدواج میخواهم‌ و خانواده ی هر دو مخالف هستند. از نظر قانونی راهی هست بدون اجازه ی والدین، ازدواج صورت بگیرد؟
لازم به توضیح طرف مقابل پدر ندارد و با مادر زندگی میکند و دایی اش به زور میخواهد او را به کسی که علاقه ای به او ندارد شوهرش بدهد و از هر راهی استفاده میکند. به خاطر اینک ه مجبورش کند در بدترین شرایط تنبیه اش میکند.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خانم باید از دادگاه تقاضای اجازه ازدواج نماید

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام اگر دختر پدر و جدر پدری نداشته باشد و به سن قانونی 18 هم رسیده باشد اجازه هیچکس نیاز نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت وجود پدربزرگ رضایت ایشان و یا از طریق دادگاه اقدام فرمایند.