مشاوره حقوقی رایگان - غیبت پس از مرخصی زندانی

به من دو سال حبس به جرم استفاده از گذرنامه دیگری داده اند. اعتراض نوشتم 6 ماه حبس قطعی شد. 20 میلیون قرار نقدی گذاشتم. یک شب رفتم زندان و یک ماه مرخصی آمده ام. الان 7 روز است که به دلیل آنفولانزا غیبت کردم. آنفولانزا شدید دارم و دکتر یک هفته استراحت برای من نوشته و گفت بعد برو تست کرونا بده. لطفا راهنمایی کنید موج چهارم کرونا کرونا انگلیسی. من خیلی میترسم. چی کار کنم؟ تکلیف من چطور میشه؟ نمیخواهم برگردم. در زندان بهداشت نیست. دارم پدر و مادر 70 ساله مریضم را پرستاری میکنم لطفا چاره چیست؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

تقاضای استفاده از پا بند الکترونیک بدهید البته قانونا باید یک چهارم مدت حبس سپری شود ولی با توجه به شرایط بعضا قضات موافقت می نمایند .

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
درخواست اعمال ماده 77 رو از رئیس اجرا داشته باشید.