مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
دو خودروی من به ارزش 600 میلیون تومان ( قیمتی که کارشناس حقوقی جهت مزایده داده ) برای اجرای مهریه توقیف شده اند. یک میلیون از حقوق بازنشستگی 4 میلیونی من برای مهریه و نصف منزل مسکونی که جزء مستثنیات دین نیز هست نیز توقیف شده. مهریه هم 114 سکه بوده .
(با توجه به این که تا 2,5 سال دیگر هم باید چک های اقساط ماهیانه یکی از خودرو ها را به مبلغ 2,5 میلیون پرداخت کنم و حتی نفقه زن و دو فرزندم را هم با سختی تامین می کنم،
حتی هزینه وکیلش رو هم به حساب بدهی من برای مهریه نوشته اند).

1- آیا با توجه به عدم توانایی پرداخت مابقی مهریه با توجه به نبود درآمد پس از تقسیط حکم زندان صادر می شود؟

2- آیا ممکن هست منزل مسکونی که در آن نیز سکونت دارم به صورت کامل توقیف و فروخته شود؟

3- آیا زن با این شرایط میتونه اقدام به طلاق بکنه و دادگاه به طور یک طرفه حکم طلاق بده؟

ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مهریه جز دیون ممتاز محسوب مسثیشود و هرگونه مال و اموال غیر از مستثنیات دین توقیف میگردد.در صورت توقیف و برداشت از محل انها و پرداخت اولین قسط مهریه دیگر حکم جلبی صادر نمیشود .منزل خارج از شان زوج جزع موارد توقیف میباشد و‌مابقی به شما برمیگردد