مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد شاکی

با سلام و احترام.
از شخصی به جرم خلاصی مجرم از محاکمه (فراری دادن ضاربین) شکایت کردم و توانستم با عدله کافی جلب به دادرسی را اخذ کنم اما متاسفانه چون شاهدی نداشتم و ضاربین هم شناسایی نشدند، متهم تبرئه شد.
حالا ضاربین را شناسایی کردم و یک شاهد مرد هم آن ها را شناسایی کرد، آیا دوباره میتوانم از هر سه شکایت کنم یا فقط از ضاربین شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
در دعوی مزبور شما از شخصی که ضاربین را فراری داده شکایت کردین و ایشان تبرئه شده ولی دعوی اصلی شما بطرفیت ضاربین همچنان باقیست و شما میتوانید از ضاربین شکایت کنید.