مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارتقا شغلی

با سلام و خداقوت ؛ اینجانب ... 13 سال در سازمان ... ایران ( مرکزی ) با مدرک کارشناسی حسابداری و به صورت شرکتی مشغول کار هستم. چون شرکتی هستیم لذا زیر نظر اداره کل تدارکات سازمان مذکور می باشیم. مسئولین مربوطه ما طی 13 سال فکر میکنند مالک سازمان هستند. بنده و چندین نفر از همکارانم که هم سابقه بالایی داریم و هم مدرک، از قصد در خدمات نظافتی سازمان گذاشتنمون و اجازه پیشرفت و ترقی به ما نمی دهند. در صورتی که هر ماه تعدادی نفرات خودی حتی با مدرک زیر دیپلم کاملا ناشی از بیرون وارد سازمان میکنند و در قسمت های اداری، می گمارند و طوری برخورد میکنند که ما ها غرورمان له بشود و خودمان ترک کنیم و از سازمان برویم. اعتقادشان هم این است که اگر دنبال پیشرفت هستید تشریف ببرید بیرون و یا اگر پارتی و فامیل کسی دارید بگید تا مشکلتون رو حل کنند. نمی دونم خودتون قضاوت کنید ادارات و ارگان های دولتی مملکت، دست همچین کسانی و با این دیدگاه و نگرش اداره میشه.
ضمنا 95 درصد پرسنل ( 700 الی 800 ) نفری این سازمان با هم نسبت فامیلی دارند.
به نظرتون این منطقی الان موهای ما سفید شده و عمر ما هدر رفته. الان به ناچار بزاریم از سازمان بریم بیرون. کسی به ما کار میده؟ لطفا من و همکارانم عاجزانه خواهشمندیم، راهنماییمون بفرمایید.

پاسخ ها :

عدم ارتقا شغلی ارتقا شغلی نیروی شرکتی