مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه پلیس ساختمان

با سلام خدمت وکلای محترم همسایه پلاک زنده در حال احداث ساختمان است که با تراکم 85 درصد و تخلفات متعددی از قبیل پیشروی اضافه بنا است که چند مرتبه شکایت کردم و در لیست سیاه شهرداری قرار گرفته اند پلیس ساختمان همچنان جلوی کارو نمیگره زنده از کجا میخوانم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق مراجعه مستقیم به شهرداری منطقه موضوع را پیگیری نمایید