مشاوره حقوقی رایگان - ملک

ملکی دارم به مساحت نودو نه مترو چهل و نه سانتیمتر مربع
حدود زمین غربا دیواریست بطول 25.5 شرقا دیواریست بطول24.62 جنوبا درب و دیواریست بطول پنج مترو سی و دو سانتیمتر این دقیقا چیزی است که در سند قید شده با این که در سند قید شده جنوبا درب و دیواریست بطول 5.32 ولی متاسفانه اداره مسکن و شهرسازی بدون رعایت کردن پیاده رو و خیابان در روبروی درب منزل من زمینی رو به شخصی واگذار کرده که فاصله این زمین واگذاری شده با درب منزل من دو الی سه متر بیشتر نیست و تردد را برای ما مشکل کرده و از شما استادان بزرگوار درخواست دارم که بنده رو راهنمای کنید که این واگذاری قانونی است یا نه متشکرم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام در صورت ورود خسارت و ضرر و زيان شما اول بايد يك كارشناس رسمي دادگستري جهت تخلف و براورد خسارت نظر بدهد سپس با استناد به نظريه كارشناس طرح دعوي نماييد

یک مشاور

باید علیه اداره مسکن و شهرسازی اقامه دعوی کنید و از طریق دادگاه عمومی و با یک وکیل دادگستری کار خود را پیگیری نمایید. اگر برای تردد و سایر انتفاعات شما مشکل ایجاد شده عنوان مزاحمت مطرح کنید