مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام خسته نباشید ما حدود 2هفته پیش تصادف کردیم همسرم به یه آقایی که عابر پیاده بود زد و بیمارستان بردن با آمبولانس سرش سی تی شد و گفتن مشکلی نیس فقد گونش شکسته بعد گفتن ریه هاش عفونت داره بستری شدن و بیهوش کردن واسه درمان ریه هاش ماشینی که تصادف کردیم امانته بعده 2هفته هنوز پرونده ما دادسرا نرفته میخایم ماشینو آزاد کنیم چیکار باید کنیم میشه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای آزادی ماشین ، یا باید شاکی رضایت بدهد یا بازپرس دستور آزادی ماشین را بدهد
موفق باشید