مشاوره حقوقی رایگان - جعلیت اثر انگشت در سند رسمی دفترخانه ای

پدرم ملکی به مادرم ابتدا بصورت مبایعه نامه فروخته سپس در دفترخانه رسمی به ثبت رسانده و پس از ان در اداره ثبت و اسناد شهر سند مالکیت شش دانگ بصورت عرصه و اعیان گرفته پس از چند سال مادرم فوت کرده من و برادرم پس از حصر وراثت سند را بصورت مشاعی به نام خودمان انتقال دادیم بعد از 23 سال برادر ناتنی ام از پدر یکی و از مادر جدا ادعای جعلیت اثر انگشت و امضا پدرم مرحوم را دارد من باید چه اقداماتی را انجام دهم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

با سلام ادعای جعلیت در مورد اسناد رسمی قابل استماع نیست و مورد پذیرش دادگاه قرار نمی گیرد نگران نباشد

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، باید بقیه کار رو به کارشناس ودادگاه بسپارید