مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

سلام فروشنده ی ماشین هستم که واقعا خداشاهده از عیب و ایراد ماشین سر در نمیوردم صد بار به خریدار گفتم من هیچی سر در نمیارم ماشینم خودم دور رنگ خریدم و صندوق تعویضه بیا ببر هر جایی دوست داری نشون بده بعد بخر حتی کارشناسم دید. الان ما هم تعویض پلاک کردیم هم کلا فروختیم ولی هر روز مزاحمت ایجاد میکنه که فلان جاش خرابه یا امروز تماس گرفته که سقفش تعویضه در صورتی که کارشناس اینو به من نگفته بود گفتم من نمیدونستم بهتونم گفتم ببرید نشون بدین قبلش الان مزاحم نشین حالا با این مزاحمت ها چیکار کنم یا میتونه کاری کنه منزلمم بلده

پاسخ ها :

افسانه  هوشمند

افسانه هوشمند :

استان :

سلام هر زمانی که به منزل شما مراجعه کرد از پلیس استفاده کنید تا صورتجلسه بنویسه و شکایت مزاحمت مطرح کنید و اگر در حین شکایت گفت بخاطر ماشین مزاحم این شخص میشدم قاضی بهش میگه میتونستید اقدام جداگانه انجام بدید نه اینکه مزاحم فروشنده بشید در مورد ماشین هم کاری ننیتونه بکنه