مشاوره حقوقی رایگان - حکم جعل امضا و شرایط ابطال سند رسمی

پدربزرگم به هفت فرزند خودش طبق وصیت نامه ملک دادند . تمامی وراث طی همان سالها سند رسمی گرفتند . به غیر از مادر بنده . ایشان چون متارکه کردند و بعدتر دچار افسردگی شدید بودند ارتباط ضعیفی با خواهر برادرانش داشتند . در وصیت قید شده یک سالن و دو اتاق ارث مادر بنده و دو اتاق هم وقف سید الشهدا که اجاره آن مال مادربزرگم باشد .
مادربزرگ در زمان حیات مهر و اثر انگشت زدن در برگه ای که دخترم هیچ ارثیه ای تا به حال نگرفته کل این 150 متر ملک برای دخترم .
در نامه ای دیگر هم سه خواهر و یک برادر امضا کردند که ما هیچ ادعایی نداریم ملک برای خواهرمان باشد
متاسفانه نامه ها فاقد تاریخ است . اما حدودا برای 20 سال قبل است .
در سال 92 حکمی در دادگاه صادر میشود که بخشی از اموال باقیمانده بدون وصیت ماترک محسوب شده و برای کلیه وراث است .
که این ملک مادر بنده هم در این حکم آورده میشود و اگهی مزایده فروش در روزنامه منتشر میکنند. درحالیکه ما بیخبر بودیم . چون در سال 92 بنده میرم اداره اسناد سند بگیرم . و سال 95 سند رسمی دریافت میکنم . سال 97 هم ملک را میفروشیم
الان دایی بنده شکایت کردند از مادرم بدلیل جعل امضا و فروش مال غیر .
گفتند که برگه ای امضا نکردم جعل امضای مادرم است . و مادربزرگ بنده را فریب دادند و اثر انگشتش را گرفتند . همچنین دادنامه داریم که سال 92 این ملک جز ماترک است . در حالیکه سند ما سال 95 گرفته شده است .

ما سال 97 ملک را چون کلنگی بود فروختیم و ملک جدیدی خریدیم به نام مادرم .
الان استرس داریم که بی گناهی و مظلومیت مادرم چطور اثبات کنیم . دایی بنده 1500 متر زمین در جوار همین ملک بدون رضایت بقیه وراث سند گرفتند . و با دروغگویی و کلک میخواهند با ابرو و بی پناهی ما بازی کنند .
میترسیم کارشناس خط شناسی را بخرند .
میترسیم قاضی را بخرند . میترسیم محکوم شویم .
ایا میشود سند قبلی را باطل کنند ؟
اگر محکوم به جعل شویم چه حکمی دارد ؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
نظریه ی کارشناس که مقدمه ای برای صدور حکم کیفری می باشد می تواند تعیین کننده نتیجه دعوای حقوقی نیز باشد و از آنجا که رای کیفری بر دادگاه حقوقی ارجحیت دارند باید در شکایت کیفری حسب مورد تلاش برای رفع اتهام صورت پذیرد