مشاوره حقوقی رایگان - قسط عقب افتاده تیبا 2

سلام من یک خودرو تیبا 2 خریداری کردم به صورت قولنامه دستی. و دو قسط داشته که قرار بود قسطاشو صاحب ماشین پرداخت کنه اما الان فوت کرده و از زمان اقساطش گذشته. و هیچکس زیر بار پرداخت اقساطش نمیره. اگر شرکت بخواد توقیف کنه ماشینو توقیف می کنه یا پلاک رو؟ می تونم تعویض پلاک کنم یا ماشینو‌ به اسم خودم بزنم؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خودرو در رهن شرکت است و امکان تعویض پلاک و نقل و انتقال نیست .

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر خودرو در رهن شرکت باشد شما این امکان را نخواهید داشت و در صورت پرداخت اقساط می توانید به وراث متوفی مراجعه کنید و آنها هم در حدود ماترک مسئول پرداخت دیون مورث خود هستند.

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

ابتدا به کلیه وراث فروشنده طی اظهارنامه ای مراتب را اعلام کنید درصورت عدم توجه علیه کلیه وراث متوفی دادخواست تنظیم سند مطرح کنید