مشاوره حقوقی رایگان - عدم اختصاص ردیف سازمانی به پست مورد تصدی

با سلام و احترام
بنده 15 سال سابقه دارم که حدود 4 سال با ابلاغ انشایی مسئول واحد و ردیف سازمانی کارشناس در معاونت بهداشتی مشغول بکار می باشم، طی دو سال گذشته فردی که در معاونت پشتیبانی مشغول به کار بود با زد و بند با معاون فنی و اجرای معاونت بهداشتی و به واسطه نفوذ در معاونت پشتیبانی دانشگاه، ردیف مسولیت واحد را به خود اختصاص داد در حالیکه با ابلاغ انشایی بنده مشغول انجام وظیفه پست مورد تصدی ایشان را داشتم و یکسال بعد ایشان به معاونت بهداشتی آمده و درخواست کار در ردیف سازمانی خود را دارد. برای من 2 سوال مطرح است
1- آیا اختصاص ردیف سازمانی به فردی که در زمان تصدی پست در محل سازمانی خود شاغل نبوده قانونی بوده ؟
2- آیا بنده میتوانم با توجه به ابلاغ انشایی قبلی مسول واحد به دیوان عدالت اداری شکایت کنم و درخواست لغو تصدی ایشان از پست سازمانی که به ناحق تصاحب کردند بنماییم،
استدعا دارم در این خصوص راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

1. خیر قانونی نبوده
2. بله میتونید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید