مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه خودم و دخترم

با سلام.
من حدود 4 سال هست همراه دخترم و جدا از همسرم زندگی میکنم..
حضانت دخترم را با وکالت بلاعزل تا اذن ازدواج گرفتم در قبالش مهریه رو بخشیدم .. ولی طلاق نمیده..
تو تمام اینمدت هم یارانه من و دخترم رو استفاده کرده. در اون زمان من به منزل پدرم برگشتم با دختر 3 ساله م..و برای اینکه منزل همسرم رو ترک کرده بودم با اینحال که نامه پزشک قانونی بردم دادگاه و تایید پزشک قانونی که پرده گوشم در اثر کتکی که خورده بود پاره شده بود.. و صورتم کبود شده بود.. ولی قاضی گفت چون شما ((( دیه ))) نگرفتی و شکایت نکردی بابت این کتکی که خوردی// من نامه پزشک قانونی رو قبول(( نمیکنم))..و همونجا به من عدم تمیکن دادن و رای رو به شوهرم دادن.
من چون وکالت بلاعزل کامل دخترم را دارم فرمانداری به من گفتن یارانه دخترت رو میتونیم جدا کنیم ولی یارانه خودت رو نمیتونیم. چون طلاق نگرفتی.
الان من یه سوالی دارم..
آیا من چون وکالت بلاعزل همه موارد زندگی دخترم رو دارم حتی تمام هزینه هاش...آیا همسر من نباید تو این مدت 1 ریال پرداخت میکرد برای هزینه های دخترم؟؟به عنوان نفقه بچه؟؟
یعنی میخوام بدونم میتونم برای نفقه بچه اقدام کنم؟ یا چون حضانتی دارم که شامل وکالت بلاعزل میشه نمیتونم؟؟؟
همچنان همسرم یارانه من و دخترم را استفاده میکنه و به ما پرداخت نمیکنه و طلاق هم نمیده و هیچ پولی هم نمیده برای هزینه های این بچه....گرچه خودم شاغلم ولی به هر حال بازم نیازه.
در تمام این 4 سال 1 بار هم با دخترم حرف نزده یا نیومده ببینیه بچه رو.
الان تکلیف من چیه؟؟ من به عنوان بد سرپرست حساب میشم یا نه؟
4 سال هست شوهرم در شهر دیگه ای زندگی میکنه ..من و دخترم تهران هستیم.
خواهش میکنم راهنمایی کنید..ممنونم.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

نفقه اولاد با پدر هست وبا حضانتی که دارید مطالبه نفقه بچه را انجام بدید