مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزندان کارکنان پتروشیمی

با سلام و عرض ادب. با توجه به بند 2/9 تبصره یک سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان مورخ 94/04/14 و دادنامه 257 دیوان عدالت اداری مورخ 99/02/16 و نامه 9/10/1/2231 مورخ 98/11/05 معاونت نیروهای مسلح مبنی بر موافقت رهبر معظم انقلاب جهت محاسبه یک چهارم خدمت کارکنان موظفی به عنوان سرباز وظیفه و سه چهارم آن به عنوان حضور داوطلبانه تلقی میگردد و نامه 9000/230/7260/200 مورخ 99/10/07 سرپرست معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش دیوان عدالت اداری در خصوص کلیه امتیازات ایثارگران بر اساس دادنامه 257 شامل این افراد نیز خواهد شد.
به استحضار می رساند علت بی توجهی و امتناع نسبت به استخدام فرزندان پتروشیمی چیست؟ مگر همان طور که مستحضرید این کارکنان مانند کارکنان نیروهای مسلح هر کدام به یک نوع از خاک این مرز و بوم دفاع نکردند مثلا کارکنان (سربازان) پتروشیمی ها در دوره جبهه دفاع مقدس ازچرخه اقتصاد دفاع نکردند که شرکت شیمیایی رازی بندر امام چند بار با بمب باران شدید قرار گرفته شد و کارکنان آن شرکت بدون ترس واهمه در آن جا ماندند و پیرو خط امام به عنوان یک سرباز وظیفه از اقتصاد کشور دفاع کردند.
آیا اگر جنگ در منطقه یا شهر زندگی ما اتفاق افتاده پس باید به کجا اعزام شویم تا پدران ما را به عنوان سرباز داوطلبانه تلقی کنند؟
من خودم را با کسی که از شهر دیگری که این جا می آید و از شهرم دفاع می کند یکی نمیدانم و دست این افراد را میبوسم اما از این که شرکت نفت به فرزندان کارکنان مجاهد هشت سال دفاع مقدس جهت استخدام سکوت اختیار می کند یا هیچ امتیازی در خصوص موضوعیت فوق در نظر نگیرن نگران کننده است. لذا آیا امکان استخدام وجود دارد و چگونه پیگیری شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر برای شما کد ایثار گری به خاطر خدمت در مناطق جنگی صادر گردد، در زمره کسانیقرار خواهید گرفت که از امتیاز سهمیه استخدامی برخوردار خواهند شد... لذا از طریق امور ایثارگران بااستناد به قوانین ذکر شده اقدام نمایید.