مشاوره حقوقی رایگان - میزمو تحویل نمیدن

سلام من پارسال بهمن یک میز غذا خوری سفارش دادم و نصف مبلغ ان را به عنوان بیعانه پرداخت کردم ولی هنوز مغازه دار از دادن ان امتناع میکند چکار میتونن بکنم ؟

پاسخ ها :

طاهره حسینی

سرکار خانم طاهره حسینی :

باسلام
میتوانید اول طی اظهارنامه درخواست کنید که امکان تحویل رو فراهم کنند در غیر این صورت پول شمارو برگردانند.
با توجه به اینکه کل ثمن معامله پرداخت نشده دعوای الزام به تحویل دچار مشکل خواهد شد مگر اینکه به طریق دیگری توافق کنید.