مشاوره حقوقی رایگان - سلام اگر در حین انجام وظیفه بوده شهید محسوب میشوند

سلام بردار بنده در سال 1370 در پادگان خاتم انبیاء سپاه بر اثر بی دقتی دوستش و بصورت غیر عمد با شلیک گلوله فوت می کنه اوایل به ما گفتند جزء خانواده ایثارگرا هستید حتی تا 3 ماه حقوق برایش بریدند و بعد از سه ماه قطع شد
سوال 1. آیا بردار بنده جزء شهدا محسوب می‌گردد؟
2. با توجه به اینکه پدر بنده بازنشسته و درآمد مستمری دارد می‌توان حقوق آن را برگرداند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شهید نیست اما اگر عائله تحت تکفل داشته در حین فوت ، مستمری به آنان تعلق می گیرد.