مشاوره حقوقی رایگان - بررسی پیام واتساپ

مدتی قبل فردی قول داد در قبال دریافت 100 میلیون ویزا برای بنده اخذ کند، مبلغ را به حساب ایشان واریز کردم و ایشان درخواست عکس فیش بانکی به همراه کارت ملی و کارت بانکی با قید "پرداخت بابت ادای دین به آقای ی؟؟ انجام شد" را کرد که در واتساپ ارسال نمودم اما بعد از مدتی به قول خود عمل نکرد و بنده از ایشان شکایت کردم. آیا آن عکس در واتساپ روند دادرسی به مشکل بنده را مختل می کند.

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
اگرچه توضیح ندادید عنوان شکایت و یا احیانا عنوان دادخواست شما چه بوده اما بنظر نمی آید عکسهای مورد اشاره مانعی در روند رسیدگی ایجاد نماید.
موفق باشید