مشاوره حقوقی رایگان - خروج یا انتقال سهام در شرکت مسئولیت محدود

باسلام
ما 4 نفر یک شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم که من 10 درصد سهام اون شرکت رو دارم، به دلایلی میخوام از شرکت بیام بیرون یا اینکه سهامم رو بین سهامدارها تقسیم کنم ولی مدیر عامل که 50 درصد سهام داره و پسرش 30 درصد با این موضوع مخالفند، به دلایل شخصی که ربطی به شرکت نداره. من باید چه بکنم؟
حق امضا با مدیرعامل هست و من میترسم برای من که سهامدار هستم در آینده مشکلی پیش بیاید.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام.
شرکت با مسولیت محدود جهت انتقال سهام باید با موافقت اکثریت و در دفتر خانه باشد در غیر این صورت امکان ندارد