مشاوره حقوقی رایگان - حمل تریاک

با سلام همسر من 5روز پیش توی شهر نایین توسط دستگاه اسکن گرفتار شد که توی باک ماشین 5 کیلو تریاک بود چون دوستشم همراهش بود هرکدوم دوکیلو نیم گردن گرفتن حالا قاضی 120 میلیون وثیقه صادر کرد فردا نامه آزادیش میرسه نایین و آزاد میشه میخاستم بدونم حکمش چیه آیا زندانی داره و میشه تعلیقیش کرد که زندان نره چون اصلا سابقه نداره و بار اوله ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام 3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.بند3 ماده 5 قانون مبارزه بامواد مخدر مجازات فوق رابراتا 5کیلو تریاک درنظر گرفته.
برای مشاوره ضمن پرداخت حق مشاوره بابنده تماس بگیرید.