مشاوره حقوقی رایگان - سند منگوله دار زمین

سلام. من زمینی با مساحت 25 در 14 متر که 350 متر مربع هست را گرفتم که قولنامه به اسم خودم هست و 18 در 25 آن یعنی 221 متر مربع سند منگوله دار دارد. آیا من ساختمان درست کردم این سند معتبر است؟ در ضمن 221 متر را در دفتر اسناد به اسم خودم انتقال دادم. حال بعد از فوت پدر وراث میتونند مشکل ساز بشوند یا باید سند تک برگ بگیرمم؟ در ضمن کنتور برق به اسم خودم نیست. کنتور میتونه مشکل ساز بشه؟

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

در صورتی که در زمان حیات پدرتان اقدام به خرید کرده ای شما مالک هستید ووراث نمی توانند نسبت به آن ادعایی داشته باشند
خیر کنتور مشکل ساز نیست