مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در تهران با آدرس شهرستان

سلام. من میخواهم در تهران خودرویی را تعویض پلاک کنم و پلاک شهر تولد خودم رو بگیرم و بنده در تهران مهمان هستم و اجاره نامه ای هم ندارم. آیا این امکان وجود دارد که پلاک شهر تولد خودم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسن  محمدي

حسن محمدي :

هم اکنون اخذ پلاک با کد ملی شخص می باشد .لذا اگر در تهران مراجعه نمودید به مرکز شماره گذاری نیاز به اجاره نامه یا مدارک مالکیتی نیست .صرف کد ملی .پلاک مربوط به شهر کد ملی به شما تعلق میگیرد