مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرد توسط ادمین پیج اینستاگرام

با سلام. من به فردی که قصد خرید محتوای آموزش فارکس یک پیج اینستاگرام رو داشت پیام دادم که من دارم و با قیمت خیلی کمتر به تو میدهم. اما هیچ گونه معامله ای انجام نشد حتی اسم و شماره کارت هم داده نشد و فقط در حد یک پیشنهاد پیامی بود که گفته بود بعدا به تو جواب میدهم. صاحب پیچ اصلی به من پیام داد و کلی فحش رکیک داد و گفت پول چند نفر رو به اسم ما خوردی و از تو به فتا شکایت کردم. در حالی که من هیچ وقت چنین کاری نکرده ام. میتونه از من شکایت کنه برای کاری که نکردم؟ ممکن هست کسی قبلا این کار رو باهاشون الان فکر کنه که من هستم؟ اصلا امکان دارد شکایت او تایید بشه؟ من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

سلام اگر دلایلی پیدا شود که نشان دهد محتوای الکترونیکی صاحب پیچ اصلی قبلا از جانب کسی سرقت رفته می تواند برعلیه ان شخص شکایت کند . ظا هرا چون شما این کار را انجام نداده اید بنابراین اتهامی متوجه شما نیست .