مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب برق زمین کشاورزی

با سلام.
عرض شود که زمینی دیمی به متراژ 1000 متر خریداری کردم.
در فاصله 200 متری من یک دامداری هست که ترانس برق دارد. خواستم بدونم میتونم درخواست کنتور برق بدم و کنتور توی دامداری باشد و من کابلی بکشم تا زمین خودم؟
دامداری چاه مجاز داره. میتونم از چاه اون لوله ایی از زیرزمین تا سر زمین خودم بکشم؟
و با توجه به این که نهال کاشتم تا چه حد میتونم دیوارکشی کنم طوری که با جهاد کشاورزی به مشکل برنخورم ( البته گله های زیادی از اون جا رد میشه که به درختچه ها آسیب میزنند)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر کنتور برق و چاه آب متعلق به دیگری است و کشیدن کابل برق از کنتور دیگری بدون اجازه اداره برق جرم است و مجازات دارد و برای کشیدن دیوار هم ابتدا
ابتدا باید از جهاد مجوز بگیرید