مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه توسط زوجه

من 5سال ازدواج کردم همه ی جهیزیه رو خودمون خریدیم فقط زوج 10 میلیون شیربها دادن، الان درخواست نفقه دادم ایشون هم لج کردن رفتن در یکجای پایین شهر و کثیف منزل اجاره کردن و یهو اومدن میگن وسایلا رو جمع کن بریم جای دیگه منم گفتم باشه ولی وسیله هایی که پدرم بعنوان جهیزیه دادن نمیارم، ایا میتونم همچین کاری کنم سیاهه هم دارم که امضا کردن یا اول باید مراحل قانونی طی کن؟ این مراحل چیه؟

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

جهیزیه متعلق به شماست و میتوانید هرگونه تصرفی در آن بنمایید،لزومی ندارد جهاز را به منزل جدید ببرید،همسر موظف به تهیه اسباب زندگی خواهد بود