مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه به شهر دیگر بابت ابلاغیه ای که دریافت کردم

با سلام و وقت بخیر

حدود 2سال پیش یک کلاهبرداری مرتبط با رایانه بر روی حساب بانکی من رخ داده و شکایت کردم و در نهایت رای دادگاه این چنین صادر شد
به لحاظ اینکه متهم کمتر از 18 سال سن دارد، حکم بر محکومیت متهم به پرداخت جزای نقدی در حق صندوق دولت و رد مال در حق شکات صادر و اعلام شد

و بعد چند روز مجدد یک ابلاغیه دیگری با عنوان زیر دریافت کردم
ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه (پيگيري شكايت مطروحه) به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر (5روز پس از تاریخ ابلاغیه) اقدام ، در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

زمانی که این ابلاغیه آخری بدستم رسیده بود همزمان دقیقا همان روز متاسفانه پدرم به علت بیماری کرونا از دست دادم و دیگر نتواستم مراجعه کنم

فکر کنم بدلیل عدم مراجعه من ، پرونده بایگانی شده است

حالا میخواهم پیگیری کنم. من مشهد مقیم هستم، آیا باید حتما به دادگاه مربوطه که در تبریز هست، مراجعه کنم؟
راهی نیست من از شهر خودم پیگیری کنم؟ واقعا سخته در این دوران کرونا و این مسیر طولانی ، و شرایط سخت کاری بخواهم به تبریز بروم،
سئوال دیگر اینکه آیا هزینه های مراجعه و از کار افتادن میتوانم مطالبه کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

بایستی از طریق سیستم ثنا و قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی ببینید پرونده فعلا چه سرنوشتی داره بعدا اقدام کنید.هزینه ها را میشود مطالبه نمود ولی باید دوباره تبریز بروید