مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید برادر ما فوت شده و پدر هم نداریم یک زمین برای جد ما بود و تازه با خبر شدیم که این زمین را داریم من میخواستم بدونم ارث به برادر فوت شدم میرسه اگه میرسه به مادرمون میرسه یا به من و خواهرم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به اینکه اول پدرتان فوت کرده یا اول برادرتان ، پاسخ متفاوت است. بحث ارث بحث مفصلی است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید