مشاوره حقوقی رایگان - پرینت و شنود مکالمات

ببخشید ... کسی می تواند از طریق قاضی و دادگاه اجازه شنود مکالمات شخص دیگری را مورد نظر قرار دهد.... و اینکه مکالمه ای از قبل از گرفتن مجوز شنود گرفته شود میتوانند بشنوند که میان آن دو شخص چه رد و بدل شد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
در جرائم مهم از قبیل قتل ، جرائم برضد امنیت ملی ، جاسوسی و.... قاضی دادگاه میتواند جهت دستگیری متهم از طریق شنود مکالمات تلفنی استفاده کند ،البته شنود تلفنی تنها برای کارهای اطلاعاتی و امنیتی توسط نهادهای اطلاعاتی یا انتظامی مورد استفاده قرار میگیرد و به موجب مصوبه شورای عالی امنیت ملی ، نمیتوان شنود را وارد پرونده کرد یا مکالمات آن را ضمیمه پرونده کرد و افشای محتویات آن برای دیگران نیز مجاز نیست.
موفق باشید.