مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست طلاق

سلام وقت بخیر. زوجه دادخواست مهریه داده و رای دادگاه و رای اصلاحی مبنی بر پرداخت 5 سکه شده و اینکه زوج هم دادخواست طلاق داده و در حال حاضر زوجین آشتی کرده و با هم زندگی میکنند و پرونده در شعبه تجدید نظر برای رسیدگی دادخواست طلاق هست و مهلت رسیدگی برای فرجام دارد. برای اینکه به دادگاه اعلام کنند که شکایتی برای طلاق و مهریه ندارند و پرونده مختومه شود چه باید کرد؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
به شعبه دادگاه تجدید نظر مراجعه کنید و لایحه استرداد دعوی به شعبه بدین پرونده مختومه میشود