مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند جانباز بجای پدر بازنشسته طبق ماده 48

با سلام
طبق ماده زیر اقدام به استخدام کردم ولی با عدم مجوز استخدامی مواجه شدم آیا امکان دارد شکایت کنم و به جواب برسم ؟؟
وکیلی هست کمکم کند وکالت بهش دهم
تشکر

ماده 48 – کلیه وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی و شرکتهای دولتی، سازمان صدا و سیمای
جمهوری اسلامی ایران و کلیه سازمانها و شرکتهایی که به نحوی از انحاء از بودجه
عمومی دولت استفاده میکنند و نیز کلیه مؤسسات و شرکتهایی که شمول قانون بر آنها
مستلزم ذکر نام است مکلفند یکی از فرزندان کارکنان شهید، جانباز بیست و پنج درصد
(25%) و به بالا و آزاده (اعم از شاغل، فوت شده و یا از کار افتاده) را که واجد
شرایط عمومی استخدام میباشند علاوه بر سهمیه استخدامی ایثارگران در همان دستگاه
استخدام نمایند.

پاسخ ها :

اميرعلي  مهاجرسلطاني

اميرعلي مهاجرسلطاني :

استان :

در صورتیکه حائز شرایط قانونی برای برخورداری از امتیاز اولویت استخدام برای فرزندتان هستید میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست تقدیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شرایط را داره باشید آری وگرنه مستقیم خیر