مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه با نام پدر و مادر اصلی

با سلام. من در نوزادی توسط خانواده اصلی به خانواده دیگر سپرده شده ام و این خانواده دوم برای من دوباره با شناسنامه خودشان شناسنامه گرفته اند چرا که شناسنامه ما را خانواده اول گم کرده اند یا از دادن آن امتناع کرده اند. حال من بیشتر از بیست سال دارم ولی به تازگی از مادر خانواده اصلی ام ارثی به من میرسد که به دلیل نداشتن شناسنامه نمیتوانم آن را بگیرم. لازم به ذکر با آن شناسنامه اول حتی کد ملی هم گرفته شده با نام من. حالا چند سوال برایم پیش می آید
لطفا پاسخ دهید
1_ آیا میتونم برای شناسنامه اول اقدام کنم؟ مراحل و روش کار چه طور است؟
2_ آیا در این جا خانواده دوم من مجرم میشوند که برای من شناسنامه به نام خودشان گرفته اند؟
3_ من تحصیلات عالیه دارم آیا با انجام مراحل قانونی باید حتما نام من به نام خانواده اصلی برگردد؟
4_ آیا میتوانیم روی مخارج، نفقه و ... تا این سال ها پرداخت نشده اقدام کنیم؟ روی چه مواردی میشود اقدام کرد؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تا نسب شما اثبات نگردد، امور بعدی قابل تحقق نیست.

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید