مشاوره حقوقی رایگان - انتشار فیلم در اینستاگرام

سلام. شخصی فیلمی که بعد از درگیری از ما گرفته را در صفحه شخصی خود منتشر کرده و تهمت زده و حتی قیافه ما رو هم زوم کرده و با الفاظ زشت ما را مورد خطاب قرار میدهد و در کامنت ها ما را فحش میدهد. از ایشان شکایت کرده ام. مجازات آن چه چیزی می شود؟

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

مجازات توهین و فحاشی تبدیل به جریمه نقدی میشود

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

بله می تونید شکایت کنید وبستگی به نظر قاضی داره

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام مجازات حبس یا جریمه دارد بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد