مشاوره حقوقی رایگان - تهدید پیامکی

با شوهر خواهرم که به تازگی وارد خانوادمون شده بود همگی به مشکل خوردیم و قرار بر طلاق گذاشتند. به شدت از من و همسرم نفرت داشت برای همین پیامکی شروع به توهین و فحاشی و تهدید نسبت به همسرم کرد. ولی بعد از مدتی فحاشی ها به سمت من برگشت و تهدید به تجاوز و هر چیز کثیفی شدم که همه رو البته برای شوهرم میفرستاد. به این جا که رسید شوهرم رو تهدید کرد با این متن: جوری میزنمت که صدای خورد شدن استخون هات رو بشنوی. فردای اون روز با همسرم در پارک بودیم که من پنج دقیقه برای تماس از او فاصله گرفتم و دور شدم. در این فاصله شوهر خواهرم به دلیل مشکلات خانوادگی و کینه به من نزدیک شد و شروع به فحاشی و قذف نسبت به خودم و همسرم کرد که کم کم هم داشت سمت من حمله میکرد که جیغ زدم و شوهرم رو صدا کردم. دعوا شد و حسابی از شوهرم کتک خورد. درست هست که از قبل تهدید شده بود ولی اصلا قرار بر زدن نبود. یعنی هیچ آدم عاقلی در خیابون و مکان عمومی دست به این کار نمیزنه. ولی حمله کرد و مورد فحش و تهدیدش قرار گرفتم و به عنوان ناموس همسرم و کاملا این کارش رو تایید میکنم چون احساس میکنم وظیفه اش بود به عنوان همسر و حافظ من. در مورد ضرب و جرح که به دیه محکوم شد اون هم با قسامه. شهودش هم قبول نکردند چون ساختگی بود. ولی در مورد تهدید پیامکی به سه سال حبس محکوم شد که جهات مخففه خورد به او و یک سال شد. الان شوهرم فراری هست سر این حکم کاملا مسخره و کار و زندگی اش رو از دست داده. شوهرم از من دفاع کرد و وظیفه اش بود و خدا سفارش کرده اصلا سر ناموس بجنگ تهدید که جای خود دارد. شکایت از فحاشی و تهمت هاش نمیکنه چون اعتقاد داره خودت باید حقت رو بگیری و قانون کاری نمیکنه. کما این که بنده به حرف او گوش ندادم و بابت تهدیدهای مکرر به تجاوز و فحاشی فقط ١٠٠ تومن جریمه ناقابل شدن و بعد از اون باز هم ادامه دادند. حتی قضات محترم دیدن که شروع تهدیدات و فحاشی ها از ایشون هست و شوهرم فقط از من دفاع کرده ولی حکم شد سه سال حبس. انگیزه شرافتمندانه این جا تعریف نشده؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
انگیزه شرافتمندانه ممکن هست از جهات تخفیف مجازات محسوب شود لکن نافی مجازات قانونی اعمال انجام شده نمی باشد.