مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست مسکن ملی

سلام.
من در دوره اول مسکن ملی ثبت نام کردم و فرم ج من قرمز شد. برج شش اعتراض خودم را ثبت کردم و مدارک خودم را به راه و شهر سازی بردم و گفتند از سایت پیگیر باش تا برج ده هیچ جوابی ندادند بعد که فرم ج من سبز شد به بنیاد مسکن مراجعه کردم و مدارک خودم را تحویل دادم. بعد از چند روز دوباره رد درخواست به علت تحویل مدارک بعد از تاریخ اعلام شده را زدند.
آیا من میتوانم دوباره اعتراض کنم یا جایی هست که شکایت بکنم؟ ممنون میشم اگر من را راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
سوال شما حقوقی نیست ، میتوانید با مراجعه به مرجع بنیاد مسکن ،مساله را پیگیری کنید.
موفق باشید