مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به تعلیقی

سلام. بنده در مغازه سکه فروشی به عنوان شاگرد کار میکردم. فردی 15 عدد سکه اون جا امانت گذاشته اما چون بنده زیر رسید شاکی را امضا کردم که سکه امانت هست پیش ما و این که فیلم دوربین مدار بسته مغازه هست که صاحب مغازه اعلام کرده که هر کس سکه و طلا طلب داره به مغازه بالا برای وصول مراجعه کنه در صورتی که قاضی دادگاه حاضر به دیدن فیلم دوربین نشده. برای اثبات جرم من و الان که طرف سکه ها را خواسته وصاحب مغازه خودراری کرده از دادن سکه و طرف از من شکایت کرده به عنوان خیانت در امانت و به هشت ماه حبس تعزیری محکوم شدم. آیا امکان داره حکم من به حالت تعلیقی تبدیل بشه؟ چون تا به حال سابقه کیفری و زندان نداشتم و کلا بار اول من هست یا جزای نقدی؟ چطور میشه که حکم تعلیقی یا جزای نقدی برای من بخوره؟ آیا امکان دارد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله تعلیق مجازات در حین اجرای حکم حبس امکان دارد البته طبق مواد 46 تا 55 قانون مجازات اسلامی ،
شرایطی دارد