مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار

با سلام. پیمانکار ساختمان قولنامه و قرارداد میکند که سال 95 یک ساختمان تمام کار تکمیل و کلید تحویل نمای یک ساله. چندین سال است ساختمان را تکمیل نمیکند در سال 95 سقف و دیوار چینی و پنجره‌ های ساختمان انجام داده و دیگر کار نمی کند و بنده نیز مستاجر هستم. آیا میتوانم پول اجاره خود را بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید و طبق مفاد قرارداد مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد نمایید البته اگر خسارت در قرارداد شرط شده باشد و..