مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادر فوت شده

سلام.
بیست سال پیش مادربزرگ مادری بنده فوت کردند و از ایشان سند زمینی باقی مانده است که به تازگی فرزندانش به یک نفر غریبه برای یافتن و فروش آن وکالت‌نامه‌ای محضری تنظیم و امضا کردند. اما یک ماه بعد از امضای وکالت نامه، مادر من که یکی از وراث و امضا کننده‌ها بود، فوت کردند.
آیا سهم ارث مادر مرحومه‌ی من از مادرشان به ما فرزندانش یا حتی پدرمان خواهد رسید؟
ممنونم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سهم الارث ( ترکه ) مادر متوفی شما ، به کلیه فرزندان و شوهر خواهد رسید در ضمن چون یکی از موکلین ( مادر شما ) فوت کرده است. این وکالت نامه منفسخ می شود