مشاوره حقوقی رایگان - ارث عمه از مادربزرگ

سلام، وقت بخیر. پدر من 5 سال پیش فوت کردند و یک آپارتمان و خانه ای که از پدربزرگم بود را دارند. در آن زمان مادربزرگ من زنده بود و طبق چیزی که شنیدم مادربزرگ من از این ملک ارث میبرد. یک سالی هست که ایشان فوت کرده اند و ما انحصار وراثت نکرده ام. من تنها یک عمه دارم از خانواده پدرم الان عمه از این اموال ارث میبرد و سهم مادربزرگ من به ایشان میرسد ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

ارث عمه از مادربزرگ سهم الارث مادر فوت شده به فرزند ارث عمه ارث