مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت

با سلام.
بنده از فروشنده به دلیل عدم تنظیم سند و تعویض پلاک یک دستگاه موتور سیکلت، شکایت کردم.
بعد از ابلاغ ایشان طی تماسی اعلام کرد سند را تنظیم کرده و پلاک را به نام من زده ولی در صورت انصراف از شکایت آن را به من تحویل میدهد.
دادگاه سه روز دیگر هست. با توجه به این که من برای دادرسی هزینه زیادی کردم، میخواستم راهنمایی ام کنید.
آیا این هزینه قابل برگشت هست؟ در دادگاه حاضر شوم و یا این که پس از انصراف مجدد شکایت دیگری را میتوان به این منظور تنظیم کرد؟
خیلی ممنونم از توجه شما.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید دادخواست خود را پیگیری کنید و تا زمانی که سند رسمی را به شما منتقل نکند ،فروشنده بری الذمه نخواهد شد و ضمن صدور رای محکومیت ،حکم بر الزام خوانده به جبران خسارات دادرسی نیز صادر خواهد شد.
اگر قبل از جلسه دادگاه و یا قبل از اتمام رسیدگی دادخواست خود را پس بگیرید ،طرح مجدد دعوی با پرداخت مجدد هزینه دادرسی بلامانع است ما درصورت استرداد دادخواست ،هزینه های دادرسی به شما مسترد نخواهد شد.
موفق باشید