مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه

سلام من یک واژگونی در جاده به علت وجود گازوئیل چپ کردم و هم کروکی راهنمایی رانندگی و هم پلیس 110تایید کردن علت واژگونی بودن گازوئیل در جاده گفتن و من همچنین تامین دلیل میزان خسارت هم گرفتم ولی الان نمیدونم از کدوم قسمت از اداره را شکایت کنم، از چه کسی یا اداره ای باید دادخواستم رو تنظیم کنم که زودتر به نتیجه برسم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت اداره راه و .....تقدیم کنید و... و در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید