مشاوره حقوقی رایگان - خلاف در زندان

با سلام به شما وکیلان محترم .. همسره بنده 5 سال حبس بره 4 گرم شیشه داشت .. که کامل حبسشو کشید .. متاسفانه داخل زندان 3 گرم مواد ازش گرفتن و 6 سال حبس دادند بهش .. سوالم اینه ما ادغام زدیم اصلا قبول نکردند.... و اینکه یعنی 6 سال کاملو باید بکشه ؟؟؟؟؟؟ یعنی هیچوقت حتی کوچکترین عفوی بهش نمیدن ؟؟؟؟؟؟ یعنی 11 سال واقعا باید بکشه بخاطر 7 گرم؟؟ توروخداااا راهنماییم کنید راهی هست که این 6 سالش کمتر بشه

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
مساله عدم ادغام دو پرونده در شرایطی که جرم دوم در زمان تحمل حبس جرم اول اتفاق افتاده است ،غیر عادی است ، عموما دادگاهها موظفند درخواست ادغام را درصورت داشتن شرایط قانونی بپذیرند و مطابق با ماده 134 قانون مجازات اسلامی اقدام نمایند.
موفق باشید.