مشاوره حقوقی رایگان - اگر تقاضای طلاق بدهم دخترم را میتونم بگیرم ؟ از خودش میپرسن میخواد باهاش زندگی کنه؟

سلام . من 12سال است ازدواج کرده ام. دختر نه ساله دارم. هفت ماهه شوهرم شروع کرده به آزار و اذیت و دیر آمدن به خانه و سیم کارت مخفی گرفت و شروع به فحاشی و تهدید و تحقیر و... شک کردم و گفت نه اینکارو نکردم و گفتم داره من رو بازی میده هر چی هم در می آورد خرجش می‌کنه در حالیکه خونه نداریم و هزارتا مشکل داریم اما بعدش گفت من زن گرفتم تو هیچ کاری نمی توانی بکنی. بد اخلاقی و بی توجهی به من و دخترم ادامه داره.... کتک هم میزنه حرفهای زشت هم میزند.

پاسخ ها :

احسان سهرابی کاشانی

احسان سهرابی کاشانی :

استان :

سلام بابت تمامی مواردی که گفتید مانند فحاشی ، تهدید ، ضرب و جرح و.. می توانید شکایت کنید و قطعا به نتیجه می رسید. از 9 سالگی به بعد حضانت دختر از بین می رود و دختر شخصا می تواند انتخاب کند که با چه کسی می خواهد زندگی کند . در صورت تمایل جهت مشاوره با شماره 78351 ، ویا 09121001614 تماس بگیرید . با تشکر