مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام.
1یک ماه هست که خانومم منزل را به خاطر دعوای خانوادگی ترک کرده و دادخواست طلاق، مهریه، نفقه، و شکایت ضرب و جرح انجام داده. میخواستم ببینم برای تمکین من باید اظهارنامه بفرستم یا دادخواست الزام به تمکین بدهم؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

مرضیه شکری

سرکار خانم مرضیه شکری :

سلام میتونید قبل از دادخواست الزام به تمکین اظهارنامه ای مبنی بر دعوت به بازگشت به منزل مشترک ارسال کنید