مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

با سلام. دو روز پیش از پارکینگ خانه ما موتور بنده رو سرقت کردند و موتور بنده دقیقا زیر دوربین مداربسته قرار داشت. بعد از اومدن نیروی انتظامی و چک کردن دوربین ها مدیر ساختمان گفتن که دوربین خراب هست و تصویری ثبت نشده. بعد هم گفتند که ما کسی رو میاریم برای تعمیر و حالا امروز بعد از گذشت دو روز میگویند که دوربین طبق گفته ایشون خراب هست و ما ازشون پرسیدیم که از کی خراب هست و گفتن نمیدونیم. یک ماه یا دو ماه و طبق گفته نیروی انتظامی فرد سارق به احتمال بالا از خرابی دوربین خبر داشته. حالا ما میتونیم از مدیر ساختمان به دلیل بی کفایتی و خبر ندادن این که دوربین خراب هستش شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اینکه دوربین خراب بوده ارتباط حقوقی بامدیرنداره
امامیتونیدسرقت شکایت کرده و بگوییدبه مدیرمشکوک هستیم ودادگاه بررسی میکنه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونین ولی میتونین مدیر ساختمان را عوض کنید