مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه ملک

با سلام. چندی پیش آپارتمان خودم را با یک ویلا معاوضه کردم و 50 به عنوان بیعانه دام که پول وام بوده و موقع استعلام مشخص شد حیاط در حریم اداره برق هست. حالا طرف فسخ قبول کرده ولی بابت برگشت بیعانه پیش نمیاد و میگه خونه رو بفروشم و پولت رو بدم ولی هی امروز و فردا میکنه. من هم از طریق وکیل اظهارنامه فرستادم.
احتمال دارد کار به دادخواست بکشه. میخواستم بدونم احتمال داره دادگاه حکم بده که به صورت قسطی برگشت بده یا نه؟

پاسخ ها :

پس ندادن بیعانه ملک فسخ معاوضه ملک بیعانه ملک