مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بدون اجازه ورثه

13 سال پیش پدرم بر اثر تصادف فوت شدند و مادرم و برادر بزرگتر از خودم و خواهر کوچکتر از خودم با هم در منزل پدری زندگی کردیم و 10 میلیون دیه سرنشینی که دریافت کردیم اسکلت بندی خانه پدری را انجام دادیم و به علت نداشتن بودجه بلاتکلیف موند و بعد از 10 سال بنده به مدت 4 سال مسافرت کاری پی در پی به خارج از ایران برادرم بدون اجازه از من خونه را تکمیل کرده و اجاره داده و ادعای مالکیت بر 2 طبقه نوساز است و یک طبقه از ملک را اموال ورثه میخواند حکم چیست؟

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

شما ابتداعا انحصار ورثه کنین سپس دادخواست تقسیم ارث بدید دادگاه طبق نظر کارشناس و هزینه های به کار رفته در ساختمان رای عادله صادر میکند