مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام، وقت بخیر. من داشتم میرفتم که یک دفعه در زیر گذر یک نیسان به خاطر بارندگی چرخید و من با اون برخورد کردم و یک مک عدد گلگیر، چراغ و سپر من ضربه خورده. من گواهینامه ندارم و اون میخواد با استفاده از بیمه نامه ماشین من رو درست کنه. آیا من گواهینامه ندارم به مشکل برمیخورم یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

سمانه  شكيبا

سمانه شكيبا :

استان :

سلام خیر مشکلی نیست بیمه پرداخت میکنه

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اگربخواهد بابیمه نامه خودش ماشین شمارادرست کند نداشتن گواهینامه ازطرف شما اشکالی ندارد ولی اگر بابیمه نامه شما باشدبیمه قبول نمیکند.

داود  حسيني

داود حسيني :

استان :

سلام جدیدا رای وحدت رویه ای صادرشده مبنی برهمین موضوع که اگه شخص راننده گواهینامه نداشته باشه وخودش آسیبی ببینه یافوت کنه ازبیمه ماشین نمیتونه استفاده کنه.اما در رابطه با موضوع شما مشکلی نیست اگه بیمه دارید میتونن ازبیمه شما استفاده کنند شما فقط یه جریمه عدم‌گواهینامه رانندگی میخورید