مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حكم قرار منع تعقيب

دوستم گوشى مرا به امانت گرفته و بعد از مدتى ادعا كرده درچاه توالت انداخته است و من مبلغى را از او گرفته ام ولى بعد از سپرى شدن ٢ سال گوشى خودم و حساب بانكى ام هك شده همراه ايميل هايم كه متوجه شده ام تمام آنها توسط همان گوشى كه به امانت داده بودم صورت گرفته، از او شكايت كردم و ايشان در اظهاراتش اقرار نموده كه گوشى را امانت گرفته و عنوان كرده است شخصى ديگر او را تهديد كرده و گوشى را از گرفته است ولى با وجود اينها داديار قرار منع تعقيب وى را صادر كرده است الان من بايد چكارى انجام بدم ؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به اینکه شما پول گوشی رو قبلا گرفتین اتهام خیانت در امانت درست نبوده و قرار منع تعقیب صادره صحیح می باشد، شما باید بطرفیت شخصی که حساب بانکی یا ایمیلتون رو هک کرده شکایت کنید که البته اولین متهم خود این شخص خواهد بود و اشخاصی که ایشون معرفی می کنند