مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

اینجانب گواهی انحصار وراثت متوفی را از دادگاه گرفته ام. ولی اکنون جهت اخذمجوز فروش املاک و برداشت از حسابهای متوفی نمیدانم باید چه مراحل دیگری را طی نمایم.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید...
سپاسگزارم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

برای گرفتن فرم 19 به اداره دارایی مراجعه نمایید

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

سلام نفرموده اید که ورثه متوفا صرفا خودتان هستید یا وراث دیگری هم وجود دارند...بهرحال بسته به نوع اموال اگر سابقه ثبتی دارند از طریق اداره ثبت و طی روند اداری میسر است و در خصوص وجوه نقد انحصاروراثت کفایت میکند و سایر اموال ثبت نشده اگر وراث دیگر در بین است و توافقی وجود ندارد باید از طریق دادکاه تقاضای تقسیم کرد